ژاپن کشوری با فرهنگ غذایی غنی است که غذاهای متنوعی را شامل می شود. غذاهای دوست داشتنی که در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد.
دنیای غذاهای ژاپنی بسیار متنوع است و می توان آن را گل سرسبد آشپزی شرق آسیا نامید. بیشتر این غذاها با مواد تازه و با آداب خاصی طبخ و سرو می شود. غذاهای ژاپنی علاوه بر طعم خاص و منحصر به فرد، برای سلامتی نیز بسیار مفید هستند; به طوری که بسیاری دلیل نشاط، سلامت و طول عمر ژاپنی ها را خوردن این غذاهای سالم و مقوی می دانند.
به گفته گردشگرانی که به ژاپن سفر کرده اند، قدم زدن در خیابان های این کشور بدون خوردن غذاهای خیابانی یا رستوران مانند قدم زدن در موزه لوور پاریس با چشم بسته است. در مورد غذاهای ژاپنی، گزینه های بسیار و خوشمزه ای وجود دارد که انتخاب از بین آنها را کمی سخت می کند. در این مقاله تعدادی از معروف ترین غذاهای ژاپنی وجود دارد. اگر شما نیز به این موضوع علاقه دارید، ما را دنبال کنید.
«سوشی و ساشیمی» (سوشی و ساشیمی); منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
«شَبُوَ شَبوَ» (شَبُوَ شَبُوٌ); منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“Onigiri” (Onigiri); منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“تونکاتسو” (تونکاتسو)؛ منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“Wagyu beef” (گوساله Wagyu); منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“Takoyaki” (Takoyaki); منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“کاری ژاپنی”؛ منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“Okonomiyaki” (Okonomiyaki); منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“Karaage” (Karaage); منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“ساندویچ سالاد تخم مرغ” (ساندویچ سالاد تخم مرغ); منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“گیودون” (گیودون)؛ منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“گیوزا” (گیوزا)؛ منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“Melonpan” (Melonpan); منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“یاکیتوری” (Yakitori); منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“موچی” (موچی)؛ منبع عکس: وب سایت Expatexplore.com. عکاس: ناشناس
“Yakisoba or Stir Fried Noodles” (Yakisoba, Stir Fried Noodles); منبع عکس: وب سایت Theplanetd.com. عکاس: ناشناس
«رامن» (رامن); منبع عکس: وب سایت Theplanetd.com. عکاس: ناشناس
سوپ رشته فرنگی Udon; منبع عکس: وب سایت Theplanetd.com. عکاس: ناشناس
“Unagi، مارماهی کبابی”؛ منبع عکس: وب سایت Matcha-jp.com. عکاس: ناشناس
“Tempura” (Tempura); منبع عکس: سایت Afar.com. عکاس: ناشناس
آیا ژاپن و غذاهای بی نظیرش را دوست دارید؟ آیا تا به حال به این کشور سفر کرده اید؟ لطفا نظرات، نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر کاربران عزیز کجارو به اشتراک بگذارید.
اگر اهل سفر هستید، از سفر به مناطق مختلف هم عکس های خوبی می گیرید و می خواهید آثار هنری خود را معرفی کنید، می توانید تصاویر آثار را به همراه معرفی کوتاهی از خود به آدرس ایمیل info ارسال کنید.[at]سایت kojaro.com را ارسال کنید. آثار ارسالی در صورت تایید با نام شما در رسانه کجارو منتشر خواهد شد.
انواع غذاهای ژاپنی; منبع عکس روی جلد: وب سایت Japancentre.com. عکاس: ناشناس